2010-07-09

Uppdatering

Jag tror att bloggens namn är lite missvisande.

Under veckan har det hänt en del som nog talar för att jag inte riktigt kan räkna mig som en singel i den betydelsen som jag själv tänkte på när jag startade bloggen i februari.

I onsdags sade jag till J att jag inte vet vad det är som händer med oss. Är detta enbart ett KK-förhållande eller även något annat. "Nej, jag vill mer" sade han. Vid ett senare tillfälle under natten sade han att jag borde flytta in under helgen.

Eftersom vi den natten sov hos honom och eftersom han behövde åka före mig och jag fick stanna kvar och sova så gav han sin andra nyckel till mig för att jag ska komma ut ur huset (ja, utan nyckel skulle jag fastna i trappuppgången). När jag senare på dagen mötte upp honom vid hans kontor för att hämta min cykel så passade jag på att ge tillbaka nyckeln. Minet han gav! Det var en blandning av överraskning, besvikelse och att vara ledsen. Eftersom jag blev så chockad så hann jag ju inte tänka så snart att jag skulle kunnat säga "men jag behåller den ju gärna" eller så.

Men nu ikväll när han var här hos mig så tog han ut nyckeln ur sin väska (eftersom jag skämtade om att behålla hans egna nyckel för att han inte ska åka hem än) och gav den till mig.

Jag har även fått träffa hans mamma, vilket iofs var väldigt oplanerat, och så har vi gjort planer för nästa helg i form av att åka till hans hemstad.

Känslan jag haft rätt ofta om att vi nog inte passar så bra ihop, att vi är för olika, fick vika ikväll eftersom vi hade flera bra diskussioner, vilket jag känt att jag saknat lite tidigare.

Alltså får vi se nu hur det bli. Jag önskar mig fortfarande lite mer uppmärksamhet och intresse, men framsteg har ju redan skett så jag väntar och ser.

Just idag känner jag mig ändå lycklig. :)

3 kommentarer:

  1. Det där låter ju jättebra! Så länge man vill ha någon så, och du verkar nöjd ju :)
    Hoppas det fortsätter så här!

    SvaraRadera
  2. Hej, vad kul att du lämnade meddelande på min sida.

    Jag och M är oxo väldigt olika, men vi kompletterar varandra bra :)

    Men glöm aldrig, att prata är viktigt. Vare sig man har ngt gemensamt eller inte.

    Törstar du efter mer uppmärksamhet, be honom ge dig det. :)

    Ha en fortsatt bra helg!

    SvaraRadera
  3. Tack Ida - ja, det hoppas jag också! :)

    Och jag håller helt med om vikten av att kunna prata. Det är där jag haft mina tvivel från början, men det släpper sig långsamt.. och mer uppmärksamt har jag fått - det är nästan som att han varit här och läst.. ;)

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar här nedan! Tack så mycket!